Compania „MEDICAMENTUM” SRL datează din anul 1976 cu numele inițial “Întreprinderea Gestionară Intergospodarească” de producere a preparatelor de uz veterinar. În anul 1995 a suferit o restructurare, moment în care și-a schimbat denumirea sub numele actual, MEDICAMENTUM.

 

La momentul de față este unul din cei mai mari producatori și distribuitori a preparatelor de uz zoo-veterinar pe piața Republicii Moldova. Compania propune atât o gamă variată de medicamente veterinare în toate formele farmaceutice: soluții, comprimate, pulberi, unguente, etc. cât și produse precum adaosuri nutritive, premixuri, nutrețuri granulate pentru toate speciile de animale și păsări domestice, produse deratizante, dezinfectante și dezinsectante.

 

Consumatorul poate beneficia de produsele companiei Medicamentum prin intermediul rețelei proprii de farmacii veterinare aflate pe întreg teritoriu al Republicii Moldova, sau de la diverși agenți economici.

 

Atât înaltul potențial științific și industrial cât și vasta experiență în domeniu stabilește ca punct Forte, al Întreprinderii, calitatea superioară a produselor și prețuri accesibile oricarui consumator. Toate produsele sunt supuse unui control riguros și minuțios prin intermediul laboratorului propriu, dotat cu aparate de analiză și cercetare moderne. Astfel în anul 2009, compania MEDICAMENTUM a obținut certificarea managementului calității ISO 9001:2008.

 

 

MEDICAMENTUM SRLPartenerul Dumneavoastră de încredere!

 

Tradiție și inovație pentru sănătatea animalelor!